Ocet balsamiczny z mango to grecki ocet balsamiczny uzyskiwany wyłącznie z winogron suszonych na słońcu w południowej części Peloponezu. Dojrzewa w dębowych beczkach, dzięki czemu uzyskuje wyjątkowy słodko-kwaśny smak, charakterystyczny dla octów balsamicznych z rejonu Morza Śródziemnego. Dzięki dodaniu miąższu z mango ocet balsamiczny zyskuje owocowy aromat.
Polecamy do zielonych sałat, dressingów, marynat oraz jako dodatek do świeżych lub gotowanych warzyw.
Skład: ocet balsamiczny, zagęszczony miąższ winogronowy, zagęszczona pulpa z mango (16%), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, zagęszczacz: guma ksantanowa. Konserwant: sorbinian potasu.
Opakowanie: 250 ml (szklana butelka)
Najlepiej spożyć przed: 04 marca 2026
Butelkowano w Grecji.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.